FotoThure funderar högt

Första tanken som slog mig...

Att blogga är modernt. Att fota digitalt likaså. Man måste hänga med i alla svängar om man vill vara modern. Och det vill man ju...

I vilket fall som helst har jag fallit pladask för den digitala tekniken och det har gett mig en mycket blodad tand att dra igång min hobby som legat lite i träda de senaste åren. Har bara under det senaste året tagit drygt 6.000 bilder.

Ska väl direkt försvara mig med att det är mycket simbilder till simklubben i stan. Och många har även passerat revy genom papperskorgen som finns inbyggd i min D70s. Undrar hur de får plats med den...? Måste nog vara en mindre modell en den jag köpte på IKEA förra veckan. Hursom... många bilder blir det.

Önskar att man kunde ha kameran med mig jämt. Det dyker ju alltid på något motiv när man minst anar och då ligger den som vanligt i tryggt förvar hemma i kameraväskan. Det kan vara solen som lyser på ett speciellt sätt, någon gör något annorlunda, ett djur, en reaktion. I stort sett vad som helst kan hända och man står där som ett fån utan sin käraste ägodel...den digitala vännen från Japan. Varför är det alltid så... är jag ensam eller lider vi alla av denna reaktion... vi som träffas här på Fotosidan.

Hur som... jag borde göra det jag tänkt med denna blogg till att börja med. Tacka alla som lägger in sina bilder här och som ger mig en sån enorm inspiration. Har under det år som jag snart har varit med hittat många guldkorn och även skaffat mig en del favoriter som jag gärna återkommer till.

Ingen nämnd och ingen glömd. Alla gör ni ett otroligt jobb. Det ger mersmak.

Måste nog ta med kameran imorgon igen... alltid händer det något. Det vet jag... 

 

 

 

 Postat 2007-05-12 00:20 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera