FotoThure funderar högt

Och där slocknade ljuset...

Så har vi då skruvat tillbaka tiden igen och i och med det så försvann möjligheten att få någon form att dagsljus på sina bilder. Ja om man inte kan ta chansen att ta ledigt mitt på dagen förstås. Känns lite som i Tomas Ledins sångtext... Snart tystnar musiken. Lite vemodigt, känslomässigt tråkigt och fotomässigt en ren katastrof.

Som väl är har man ju som jag skrev i mitt förra blogg inlägg hela lagret fullt med härliga bilder från den svunna tid då man faktiskt kunde få någon form av riktigt ljus på bilderna. Avslutade hösten med en helt underbar fotoresa till de norra delarna av Jämtland och södra av Lappland och fick med mig en hel hög av härliga höstbilder med mer färger än vad man kan hantera i både sRGB och Adobe tillsammans. Titta gärna på min nya hemsida, www.capco.se  så får ni se ett litet axblock av alla de bilder som jag hade med mig hem.

Och det är väl de och alla minnen som man ska leva på nu när det totala mörkert har infunnit sig i Svea rike. Visserligen är det "bara" 56 dagar kvar tills det vänder igen men det är ändå en bra bit kvar tills man kan stå där igen en tidig morgon strax efter 4 och vänta in solen när den kommer upp ur havet bortom horisonten vid Kyrketorps camping i de södra delarna av Bödabukten på Öland.

Gissa om jag längtar!

Ha det bäst tills vi hörs härnäst

Fotothure

 Postat 2008-10-26 22:11 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera