FotoThure funderar högt

Sommarfunderingar...

Så här i sommartider, eller vad det nu skall likna så har ju kameran fått hänga med nästan jämt. Är nog endast vi toalettbesök som jag undviker att ta den med. Har aldrig funderat på om det skulle kunna finnas något att ta på där men det känns rätt att låta bli. Hursom, en och annan bild har det ju blivit det dåliga vädret till trots.

Thomas Foughmans bilder lockade mig till "bästkusten" en vecka. Tält och kamerväskan i kofferten så bar det iväg. Tältet hade jag ju kunnat lämna hemma. Inte för att det regnade så mycket medans jag var där utanför allt regn som hade kommit veckan innan eller rättare sagt hela sommaren innan jag dök upp. Kameran började strula redan andra dagen då jag upptäckte ett litet smutskorn på nästan alla bilder från Marstrand. Ett stort tack till den duktiga killen på Kamerahuset i Stenungsund som lyckades blåsa rent min D70s. Det blev faktiskt ett återbesök på vägen hem i samma butik så jag är dem evigt tacksam.

Många fina motiv bl a Ostindiefararen Götheborg i Grebbestad, ett vindpinat men soligt Smögen, ett otroligt härlig bokskog utanför Bovallstrand, två härliga kvällar på Hamburgö och Saltö utanför Strömstad som var slutmålet. Där skulle mina två juveler hämtas efter det årliga besöket hos deras morfar på Koster.

Ett tack även till det äldre par som lånade ut delar av sitt hus i Hamburgsund då campingplatsen flöt omkring i vatten. Härligt med goa, glada västkustbor som sällan visar sura miner. Kommer säkert tillbaka och fotar mer. Fick blodad tand och jag vet att det finns massor mer att se och att ta på även om det inte är fint väder... kolla bara på Thomas bilder så förstår ni vad jag menar...

Ha det i sommarvädret... hur det än månne varaPostat 2007-08-02 23:14 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera